PDF Afdrukken E-mail

Even voorstellen als Crea Letty.

 

Mijn naam is Letty Fokkens.

 

Handwerken, knutselen en schilderen zijn altijd mijn favoriete hobby’s geweest. In het verleden was ik vakleerkracht textiele werkvormen en groepsleerkracht in het basisonderwijs, waarin ik nu nog werkzaam ben. Ik heb diverse cursussen gevolgd, o.a. in zijde schilderen, aquarel- en textiel schilderen. Ik ben erkend Hobbyfun leidster. Zie ook www.hobbyfun.nl

 

Langzamerhand vond ik het tijd worden voor iets anders en heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Dat doe ik door het organiseren van creatieve feestjes voor kinderen en tieners en het organiseren van workshops. Daarnaast maak ik crea-cadeautjes in de vorm van opbergkistjes, kinderstoeltjes, windlichten, klompjes, (geboorte)schilderijtjes, spiegels en geef ik oude dingen een nieuw, fleurig uiterlijk.

 

Feestjes worden bij mij thuis gehouden, maar in overleg kan ik ook op locatie komen. Workshops kunnen bij mij thuis gegeven worden. Als de groepen groter zijn ( bijv, een teambuildingsactiviteit of een groep van een basis- of middelbare school) kom ik graag op locatie.

 

Naast dit alles ben ik ook verkooppunt van de 3D verf en de textielverf waar we mee werken en kun je diverse andere materialen bij mij aanschaffen.

 

Ik hoop je binnenkort bij een feestje of workshop te ontmoeten.